17 recept med Bräserat nötkött, grytstek

  • Kryddad oxstek (nötstek) bräserad på klassiskt vis

    Kryddad oxstek (nötstek) bräserad på klassiskt vis

    Receptet hämtat från Vårt Hems Stora Kokbok utgiven 1933 (med Kockskolans k...

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    165 Kcal / 100g

    985 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Bräserad högrevsstek

    Bräserad högrevsstek

    Högrev är ett smakrikt kött med varierande mörhetsgrad. Högrevskärnan är mö...

    Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    119 Kcal / 100g

    601 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Bräserad bringspets (oxbringa)

    Bräserad bringspets (oxbringa)

    Receptet är för hel bringspets/brisket på 3,5 kilo, vilket fordrar en stor ...

    Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    129 Kcal / 100g

    691 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Bräserad oxbringa med svamp och bacon

    Bräserad oxbringa med svamp och bacon

    Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid steknin...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    137 Kcal / 100g

    605 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Bräserad rullad oxbringa

    Bräserad rullad oxbringa

    Detta är ett recept på urbenad bringskrov som rimmats. Färsk oxbringa kan a...

    Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    241 Kcal / 100g

    1025 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader

    Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader

    Rulader är en maträtt med överraskning, beroende på vad man fyller dem med. K...

    Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    184 Kcal / 100g

    889 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Rödvinsbräserad oxkind

    Rödvinsbräserad oxkind

    Oxkind (kokind, kindbackar) är den muskel som, tillsammans med svansen, arbet...

    Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    127 Kcal / 100g

    409 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Bräserad rimmad oxbringa bourgignonne glaserad i ugn med stompad vitlökspotatis

    Bräserad rimmad oxbringa bourgignonne glaserad i ugn med stompad vitlökspotatis

    Köttet ska stå lång tid i ugnen, den sköter sig själv. Läs mer > Så bräser...

    Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    149 Kcal / 100g

    908 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Klassisk surstek

    Klassisk surstek

    Surstek marineras på klassiskt vis i starkt syrlig lag av svagdricka (numera ...

    Tid: 3 tim (+ 192 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    151 Kcal / 100g

    812 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek

    Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek

    Slottstek var förr klassisk finmat på söndagar. För elegantare sås, smaksätt ...

    Tid: 2 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    119 Kcal / 100g

    679 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem