179 recept med Nöt, oxkött

  • Elefantöra

    Elefantöra

    Elefantöra är en förstorad lövbiff och kan varieras på många sätt. Pepparrot ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    120 Kcal / 100g

    559 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis

    Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis

    Spädning: Vätska i långpannan ger fuktig värme och saftigare kött. Förr spädd...

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    223 Kcal / 100g

    317 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Rostbiff - grundrecept

    Rostbiff - grundrecept

    Rostbiff är utmärkt restmat, uppvärmd eller ännu bättre kall med varm sås til...

    Tid: 2 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    157 Kcal / 100g

    260 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Helstekt biff med rotsaksbearnaise

    Helstekt biff med rotsaksbearnaise

    Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...

    Svarighet: Medel, Kock:

    116 Kcal / 100g

    570 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Kryddad oxstek (nötstek) bräserad på klassiskt vis

    Kryddad oxstek (nötstek) bräserad på klassiskt vis

    Receptet hämtat från Vårt Hems Stora Kokbok utgiven 1933 (med Kockskolans k...

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    165 Kcal / 100g

    985 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Grillad ryggbiff

    Grillad ryggbiff

    Bästa grillresultat får man om man förlagar köttet i ugn innan grillning skal...

    Tid: 15 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    168 Kcal / 100g

    381 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Oxfilé med bearnaise, stekt svamp och råstekt potatis

    Oxfilé med bearnaise, stekt svamp och råstekt potatis

    För att laga oxfilé till större sällskap, se recept > Oxfilé till stora sä...

    Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    179 Kcal / 100g

    964 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Bräserad högrevsstek

    Bräserad högrevsstek

    Högrev är ett smakrikt kött med varierande mörhetsgrad. Högrevskärnan är mö...

    Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    119 Kcal / 100g

    601 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Rosépepparentrecote

    Rosépepparentrecote

    Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    159 Kcal / 100g

    690 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Högrevsstek i ugn

    Högrevsstek i ugn

    Högrev är ett smakrikt kött med varierande mörhetsgrad. Högrevskärnan är mö...

    Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    106 Kcal / 100g

    452 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem