69 recept med Sillrätter, SOS

  • Inlagd sill

    Inlagd sill

    Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra eller...

    Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    174 Kcal / 100g

    222 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Svenskt sillbord - checklista

    Svenskt sillbord - checklista

    Tips: Skapa Ditt eget sillbord. Leta upp intressanta recept och klicka "Lä...

    Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Löksill

    Löksill

    Använd inläggningssill, inte färsk sill. Att lägga in färsk sill själv är van...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    173 Kcal / 100g

    220 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Matjessill med gräddfil och gräslök

    Matjessill med gräddfil och gräslök

    Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    215 Kcal / 100g

    211 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Klassisk sillsallad

    Klassisk sillsallad

    Detta recept är en förenkling av Tore Wretmans sillsallad beskriven i han...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    112 Kcal / 100g

    131 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Inlagd glasmästarsill

    Inlagd glasmästarsill

    Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Gubbröra

    Gubbröra

    Detta är en av många varianter av gubbröra. Basen är hårdkokta ägg, s...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    206 Kcal / 100g

    247 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Ättiksströmming, inlagd strömming

    Ättiksströmming, inlagd strömming

    Dubbelpanerad strömming bör överstekas vilket fungerar bäst vid inläggning, s...

    Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    204 Kcal / 100g

    221 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Sursild - enkel norsk inlagd sill

    Sursild - enkel norsk inlagd sill

    Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vi...

    Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    192 Kcal / 100g

    212 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Solöga, Fågelbo

    Solöga, Fågelbo

    Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    122 Kcal / 100g

    182 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem