Solöga, Fågelbo
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Hårt bröd

4.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Solöga, Fågelbo

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 122

Kcal / portion: 182

GBR (GI) / port: 1

Recept: 728 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 5%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 150 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Hårt bröd 4.0 skivor 29%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Hacka ansjovisfiléer och lägg dem i en liten ring mitt på varje tallrik. Ringen ska vara så stor att en äggula får plats inuti.
  2. Lägg lök, kapris och hackade rödbetor i ringar runt om ansjovisen. Placera till sist äggulan i mitten och servera.

Alternativ

Gubbröra

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem