23 recept med Oxfilé, tournedos
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Oxfilé till större sällskap
Att köttet inte blir riktigt varmt om det vilat länge gör inte så mycket, bar...
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
141 Kcal / 100g
182 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxfilé Cantadou (GI-recept)
GBR 0 = mycket lågt, vilket kan förklaras med låg portionsvikt och att kött...
Svarighet: Medel, Kock:
194 Kcal / 100g
818 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Burgundisk oxfilé med klyftpotatis (GI-recept)
GBR 1 = lågt. Portionsvikten är låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas au...
Svarighet: Medel, Kock:
106 Kcal / 100g
306 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Filé/filet mignon black & white
Svarighet: Halvavancerat, Kock:
143 Kcal / 100g
673 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tournedos Rossini
Originalreceptet är med stekt färsk gåslever. Rätten uppkallad efter den matg...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
173 Kcal / 100g
691 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Marinerad oxfilé med olivbearnaise och marinerade grönsaker
För oxfilén till större sällskap, se dito recept.Kärntemperatur kött ("i...
Tid: 30 min (+ 6 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:
118 Kcal / 100g
654 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxfilé med getost och blomkålspuré (GI-recept)
GBR 1 = lågt. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en re...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
138 Kcal / 100g
1008 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tournedos Henri IV, oxfilé med kronärtskocka, bearnais och kulpotatis
Rätten inklusive bearnaise skapades 1836 till invigningen av restaurang Pav...
Svarighet: Avancerat, Kock:
154 Kcal / 100g
617 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Oxfilé med rostade rotfrukter, färskost med örter
Svarighet: Medel, Kock:
165 Kcal / 100g
591 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Marinerad tournedos med kastanjeplättar och äpplen i karamellsås
En tournedos skall vara 2,5 centimeter tjock och skuren ur filéns hjärta (mit...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
148 Kcal / 100g
614 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion