Oxfilé Cantadou (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Oxfilé Cantadou (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 194

Kcal / portion: 818

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3274 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 19%

Fett: 12%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 422 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Hacka och fräs löken glansig i lite smör. Pressa ner vitlök. Tillsätt osten, låt den smälta.
  2. Rör ner vin, senap, grädde och låt såsen puttra till simmig konsistens. Smaka av den med salt och svartpeppar.
  3. Köttbitarna plattas ut så att de kan vikas kring en rågad tsk av osten. Tryck till runt kanten. Peppra.
  4. Stek köttbitarna vackert i smör över kraftig värme så att de får fin färg utanpå men är rosa inuti. Salta under stekningen.
  5. Servera med potatis.

Kockens kommentar

GBR 0 = mycket lågt, vilket kan förklaras med låg portionsvikt och att kött är en lågkaloriprodukt. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem