58 recept med Vilt

  • Tjälknöl på hjort

    Tjälknöl på hjort

    Tjälknöl är ett klassiskt norrländskt sätt att tillreda stekar, som förr benä...

    Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    154 Kcal / 100g

    696 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Tjälknöl (tjälknul) grundrecept

    Tjälknöl (tjälknul) grundrecept

    Tjälknöl är fryst stek som ugnslagas otinat i låg ugnsvärme och på klassiskt ...

    Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    134 Kcal / 100g

    510 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Älgstek i ugn grundrecept

    Älgstek i ugn grundrecept

    Det blir ofta kött över när man lagar stekar, vilket inte gör något. Uppvärmd...

    Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    110 Kcal / 100g

    630 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Rödvinsmarinerad hjort- eller rådjursstek

    Rödvinsmarinerad hjort- eller rådjursstek

    Tid: 2 tim 30 min (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    121 Kcal / 100g

    781 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Viltköttbullar med stomppotatis

    Viltköttbullar med stomppotatis

    Med samma färssmet kan du också göra fina små eller större biffar. Till jul k...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    178 Kcal / 100g

    797 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Balsamicoglaserad rådjursstek med wokade honungsgrönsaker

    Balsamicoglaserad rådjursstek med wokade honungsgrönsaker

    Bästa köttet får man från ungdjur, och då är det en delikatess med mild v...

    Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    110 Kcal / 100g

    547 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Krämig viltskavsgratäng

    Krämig viltskavsgratäng

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    168 Kcal / 100g

    737 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Bästa renfilén till fest

    Bästa renfilén till fest

    Kontrollera med din kötthandlare att köttet är mörat, dvs mört. Kött kan med ...

    Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    107 Kcal / 100g

    705 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Gin- och vinmarinerad älgstek

    Gin- och vinmarinerad älgstek

    Älgkött måste möras efter slakt och före tillagning. En variant att göra dett...

    Tid: 2 tim (+ 96 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:

    112 Kcal / 100g

    590 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Hjortstek med svarta vinbär, äpple och rotselleri

    Hjortstek med svarta vinbär, äpple och rotselleri

    Finns inte färsk karljohan går det bra med 25 gram torkad till 4 portioner.

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:

    132 Kcal / 100g

    681 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem