18 recept med Inlagt grönt, chutney

  • Heminlagd ättiksgurka

    Heminlagd ättiksgurka

    Pressgurka är i stort sett detsamma som ovan, men som lagts under press (tyng...

    Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    13 Kcal / 100g

    6 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pressgurka

    Pressgurka

    Passar till allehanda kött-, köttfärs- och fiskrätter. En enklare variant är ...

    Tid: 15 min (+ 5 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Sv. Institutet SI

    13 Kcal / 100g

    6 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Mormors inlagda saltgurka, västeråsgurka i saltlag

    Mormors inlagda saltgurka, västeråsgurka i saltlag

    Receptet är hämtat från Prinsessornas Kokbok årgång 1932 (läs mer > Prinse...

    Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    15 Kcal / 100g

    9 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Mormors inlagda ättiksgurka, västeråsgurka i ättikslag

    Mormors inlagda ättiksgurka, västeråsgurka i ättikslag

    Gurkorna kan smaksättas på många sätt. I äldre recept var kanel, nejlikor, sv...

    Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    107 Kcal / 100g

    90 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek

    Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek

    Tid: 5 min (+ 15 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    28 Kcal / 100g

    32 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Hemsyltad asiagurka (asiegurka)

    Hemsyltad asiagurka (asiegurka)

    Asiagurka är en variant av vanlig grön gurka (läs mer > klicka på ingred...

    Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    57 Kcal / 100g

    79 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Asiagurka, syltgurka på gammalt vis

    Asiagurka, syltgurka på gammalt vis

    Gourmetmorsan: Den ligger där fortfarande, i mina föräldrars kök, den där rec...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    46 Kcal / 100g

    48 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Marinerad syrlig lök

    Marinerad syrlig lök

    Marinaden kan stå kallt i upp till en vecka. Syrlig lök passar både till kött- ...

    Tid: 10 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    78 Kcal / 100g

    112 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Hemlagad surkål

    Hemlagad surkål

    Att sura mat är ett gammalt sätt att konservera mat. Att sura kål kan ske på ol...

    Tid: 1 tim (+ 450 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    31 Kcal / 100g

    41 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Marinerade rödbetor

    Marinerade rödbetor

    Marinerade rödbetor passar till stekt kött och korv. Är också en bra ingrediens...

    Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    143 Kcal / 100g

    273 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem