174 recept med Grönt till maten

  • Grillade grönsaker, grillad svamp

    Grillade grönsaker, grillad svamp

    Nästan alla grönsaker går att grilla och det går oftast snabbt. Det är bara att...

    Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    14 Kcal / 100g

    10 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Rotfruktsgratäng

    Rotfruktsgratäng

    "Man tager vad man haver: Blanda de rotfrukter som du råkar ha tillgång ...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    174 Kcal / 100g

    396 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Kokta rotfrukter

    Kokta rotfrukter

    Välj olika rotfrukter efter tillgång och smak. Även potatis går bra.

    Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    52 Kcal / 100g

    61 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Stekt svamp - grundrecept

    Stekt svamp - grundrecept

    Stekt svamp passar väl till all stekt mat, särskilt kött och speciellt till v...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    36 Kcal / 100g

    17 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Ärtpurépuck, cylinder

    Ärtpurépuck, cylinder

    Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    159 Kcal / 100g

    394 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Grönsallad helt enkelt

    Grönsallad helt enkelt

    Blanda gärna olika sallater med varandra och variera t.ex. med olika rotfrukter...

    Tid: 7 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    21 Kcal / 100g

    37 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Stuvad spenat

    Stuvad spenat

    Stuvad spenat är klassiskt tillbehör till bland annat rökt lax. Se recept >...

    Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    41 Kcal / 100g

    60 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Tomatsalsa

    Tomatsalsa

    Var försiktig med koriander, den har speciell och kraftfull smak som inte alla ...

    Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    32 Kcal / 100g

    77 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Coleslaw Waldorf - amerikansk vitkålssallad

    Coleslaw Waldorf - amerikansk vitkålssallad

    Coleslaw är en klassisk amerikansk sidorätt, med vitkål som bas. Varianterna är...

    Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    146 Kcal / 100g

    229 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Koka grönsaker - grundrecept

    Koka grönsaker - grundrecept

    Vid kokning avger grönsakerna värdefulla vitaminer och mineraler. Därför skall ...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    14 Kcal / 100g

    14 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem