Coleslaw Waldorf - amerikansk vitkålssallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om kål >

 

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Coleslaw Waldorf - amerikansk vitkålssallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 146

Kcal / portion: 229

GBR (GI) / port: 1

Recept: 915 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 12%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 157 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om kål > Äts ej

Om sallader > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skär bort den grova rotdelen på kål. Strimla kålen fint t.ex. med osthyvel. Skär ut några tunna skivor äpple för dekoration och finhacka resten. Skär selleri i tunna skivor. Hacka nötter.
  2. Blanda ingredienserna.
  3. Rör samman ingredienser till vinägrett väl. Salta och peppra.
  4. Blanda sallad med vinägrett. Toppa med äppelskivor. Täck över och ställ kallt helst i 12 timmar.

Kockens kommentar

Coleslaw är en klassisk amerikansk sidorätt, med vitkål som bas. Varianterna är många: Waldorf, Apple, Radish, Yoghurt, Chinese, Lemon, Pinapple, Date Coleslaw m.fl.

Alternativ

Vitkålssallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem