302 recept med Fisk

  • Fiskgratäng

    Fiskgratäng

    Tillval: Vill man dryga ut rätten kan man lägga ett lager skivad potatis i bott...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    175 Kcal / 100g

    648 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Klassisk pannfisk

    Klassisk pannfisk

    Dett är enkelt och går fort att laga allt i samma panna. Dessutom blir det gott...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    182 Kcal / 100g

    562 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Brasgädda i kapprock ā la Bengt

    Brasgädda i kapprock ā la Bengt

    De flesta rundfiskarna tilllagas på detta sätt.Kapprock är ett gammal term fö...

    Tid: 1 tim (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    83 Kcal / 100g

    425 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Gravad laxfisk - grundrecept

    Gravad laxfisk - grundrecept

    Gravad lax äts med fördel med kokt potatis och gravlaxsås. Eller varför inte ...

    Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    260 Kcal / 100g

    761 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Enkelpanerad strömming helt enkelt

    Enkelpanerad strömming helt enkelt

    Vitfisk är en ömtålig vara och brukar därför paneras på något sätt. Vanligt...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    145 Kcal / 100g

    701 Kcal / portion

    GBR (GI) 13 / portion

  • Fisk under äppel- och purjolökstäcke (barnrecept)

    Fisk under äppel- och purjolökstäcke (barnrecept)

    Detta recept är ett av de godaste recepten tycker Anders på förskola Båten i St...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    102 Kcal / 100g

    408 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Fiskfärs - grundrecept

    Fiskfärs - grundrecept

    Fet fisk är att föredra, till exempel sill, lax eller makrill. Mager fisk som...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    95 Kcal / 100g

    226 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Lutfisk

    Lutfisk

    Fastare fisk erhålles om den läggs i kallt vatten som byts några gånger. Om fry...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    94 Kcal / 100g

    487 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Klassisk laxaladåb - kall inkokt lax i gelé

    Klassisk laxaladåb - kall inkokt lax i gelé

    Laxaladåb kan med fördel tillagas dagen före servering för att se att gelén s...

    Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    194 Kcal / 100g

    856 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Jansons frestelse

    Jansons frestelse

    Tips: Täck formens botten med oskalad potatis = mängd potatis som behövs. Blö...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    188 Kcal / 100g

    650 Kcal / portion

    GBR (GI) 9 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem