Ost- och spenatfyllning till piroger, pajer o.d.
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser: 1

Kockskolan:

 

Om piroger >

 

 

Så lagas matpajer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ost- och spenatfyllning till piroger, pajer o.d.

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 125

Kcal / portion: 376

GBR (GI) / port: 0

Recept: 376 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 10%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 301 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om piroger > Äts ej

Så lagas matpajer > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Tina spenaten och pressa ur all vätska. Om färsk spenat, finhacka den. Skala och grovhacka lök. Grovhacka eller grovriv ost.
  2. Fräs lök i panna med lite matfett på medelvärme i 3-5 minuter, tills den är mjuk och glansig.
  3. Tillsätt spenat och fräs ytterligare i ett par minuter. Tag av från plattan.
  4. Tillsätt ost och låt den smälta. Rör ner crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
  5. Häll fyllningen på hushållspapper för avrinning. Fyllning i pajer och piroger får inte vara blöt. Låt svalna innan fyllningen används.

Kockens kommentar

Allehanda ostar passar som fyllning i piroger. Får- och getostar, mjukostar, färskostar, hårdostar. Välj efter behag. Variera gärna även med olika grönsaker. Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingredienslistan.

Passar till

Pirog med jäsdeg

Piroger med pajdeg

Rågpiroger

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem