Rosépepparbiff med päron och ädelost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Så ugnslagas rostbiff >

 

 

Om innertemperaturer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rosépepparbiff med päron och ädelost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 153

Kcal / portion: 617

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2469 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 8%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 404 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så ugnslagas rostbiff > Äts ej

Om innertemperaturer > Äts ej

...

Skapat av
Svenskt Kött

Tillagning (20 min )

  1. Tärna kött i 1,5 cm stora kuber. Klyfta päron.
  2. Rulla köttet i rosépeppar. Stek i smör cirka 5 minuter. Krydda med salt och peppar.
  3. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Låt rinna av.
  4. Mosa 2/3 av osten med creme fraiche. Blanda med pasta. Vänd ner spenat, päron och biff. Smula över resten av osten.

Kockens kommentar

Kärntemperatur kött ("innetemperatur"):
 Stekgrader kött

Kärntemp.

Innerkött

 Röd ("blodig")

45-50°C

Genomrött

 Rosaröd

50-55°C

75% rött

 Rosa

55-60°C

Rosarött

 Medium

60-65°C

Rosabrunt

 Välstekt

65-70°C

Bunrosa

 Genomstekt

70°C+

Genombrun

Kärntemperatur = när köttet bör tas ut ur ugn. Därefter eftersteker köttet något. Engelsk stekning (175°C) = röd kärna, brunt yttre kött, knaprig skorpa. Fransk stekning (ugn 125°C) = jämnare stekt.
Läs mer > Om innertemperaturer.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem