17 recept med Lever, njure
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Terrine de Foie Gras - ugnsbakad ank- eller gåslever
Svarighet: Medel, Kock: Cellier du Périgord
172 Kcal / 100g
58 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fågelpaté
Patén kan med fördel lagas dagen innan den ska ätas, den blir då krämigare, saf...
Tid: 1 tim 5 min , Svarighet: Medel, Kock:
193 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Dansk leverpastej med cumberlandsås
Tid: 1 tim 55 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
278 Kcal / 100g
254 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Frito Mallorquin på mitt sätt (LCHF)
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är v...
Svarighet: Lätt, Kock:
109 Kcal / 100g
256 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Leverpaté med cumberlandsås
Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
252 Kcal / 100g
313 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kycklinglever med vindruvor
Blandade rotfrukter kan t.ex. bestå av morötter, palsternacka eller svartrötter...
Tid: 50 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
79 Kcal / 100g
378 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Lever Petterchelli med paprika och svamp
Lever serveras "ā la minute" dvs snabbt lagat och genast serverad. ...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
84 Kcal / 100g
440 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Levergryta med fläsk
Lever får den inte stekas för hårt för då blir konsistensen torr och gummia...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
121 Kcal / 100g
491 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Rein d´agneau de Bercy, lammnjure med ljus vitvinssås från Bercy
Lammnjure kan bytas ut med grisnjure eller kalvnjure. Läs mer > Om njure.Ā...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
120 Kcal / 100g
546 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Rognons de porc ā la crčme, njurragu
I stället för grisnjure kan kalv- eller lammnjure användas.
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
141 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion