20 recept med Sylt ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Blåbärssylt utan strösocker
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
58 Kcal / 100g
59 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Lingonketchup (tillbehör)
Lingonketchup passar till all slags kött, men bäst till vilt.
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
114 Kcal / 100g
111 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Basilikamarinerade vinbär (tillbehör)
I brist på agavesirap kan man använda honung. Bären passar till allehanda fisk-...
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
129 Kcal / 100g
80 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Chililingon (tillbehör)
Chililingon passar till olika kötträtter då man vill ha lite mer "drag&quo...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
133 Kcal / 100g
151 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Syltade nypon
Sylta (verb) innebär att bereda med socker. Sylta (substantiv) är en maträtt ...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
144 Kcal / 100g
153 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Rårörda tranbär
Passar till kött, särskilt viltkött.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
151 Kcal / 100g
163 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Grundrecept sylt av blöta bär - Hallonsylt, jordgubbssylt, björnbärssylt m.fl.
För hållbarhet i några månader utan tillsats av konserveringsmedel måste soc...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
164 Kcal / 100g
187 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Hallon- och vinbärssylt
För hållbarhet i några månader utan tillsats av konserveringsmedel måste soc...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
168 Kcal / 100g
242 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Drottningsylt med en touch av lime
För hållbarhet i några månader utan tillsats av konserveringsmedel måste s...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
173 Kcal / 100g
242 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Tranbärssylt
För hållbarhet i några månader utan tillsats av konserveringsmedel måste soc...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
177 Kcal / 100g
485 Kcal / portion
GBR (GI) 29 / portion