17 recept med Bräserat nötkött, grytstek

  • Herrgårdsgryta

    Herrgårdsgryta

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    142 Kcal / 100g

    339 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Sjömansbiff av rostbiff

    Sjömansbiff av rostbiff

    Svarighet: Medel, Kock:

    89 Kcal / 100g

    382 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Rödvinsbräserad oxkind

    Rödvinsbräserad oxkind

    Oxkind (kokind, kindbackar) är den muskel som, tillsammans med svansen, arbet...

    Tid: 5 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    127 Kcal / 100g

    409 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Örtbräserad oxstek (nötstek)

    Örtbräserad oxstek (nötstek)

    Läs mer om nötstek > Klicka på länkarna under Kockskolan i ingredienslis...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    93 Kcal / 100g

    468 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Sjömansbiff - Boeuf Nelson - Bryggarbiff

    Sjömansbiff - Boeuf Nelson - Bryggarbiff

    Sjömansbiff är en klassisk maträtt tillagad av skivad fransyska, ytter- eller...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    89 Kcal / 100g

    480 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Bräserad högrevsstek

    Bräserad högrevsstek

    Högrev är ett smakrikt kött med varierande mörhetsgrad. Högrevskärnan är mö...

    Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    119 Kcal / 100g

    601 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Bräserad oxbringa med svamp och bacon

    Bräserad oxbringa med svamp och bacon

    Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid steknin...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    137 Kcal / 100g

    605 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Kryddstark bräserad oxsvans

    Kryddstark bräserad oxsvans

    Oxsvans är en underskattad vara. Prisvärt, lättlagat och mycket gott (läs m...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    103 Kcal / 100g

    618 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Bräserad oxlägg

    Bräserad oxlägg

    Oxmärg som anges i receptet är den mängd som medföljer oxläggsskivorna, ska...

    Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    99 Kcal / 100g

    632 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek

    Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek

    Slottstek var förr klassisk finmat på söndagar. För elegantare sås, smaksätt ...

    Tid: 2 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    119 Kcal / 100g

    679 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem