12 recept med Kokt nötkött

  • Långkokt nötrulle med buljongkokta rotsaker och senapsgräddfil

    Långkokt nötrulle med buljongkokta rotsaker och senapsgräddfil

    Långkokt magert kött och rotsaker. Nyttigt och gott.

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    53 Kcal / 100g

    334 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pepparrotskött, kokt klassisk kötträtt

    Pepparrotskött, kokt klassisk kötträtt

    Koktid för nötkött varierar i olika kokböcker. En vanlig angivelse är att kok...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    109 Kcal / 100g

    570 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Pepparrotskött på kokt högrev

    Pepparrotskött på kokt högrev

    Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:

    112 Kcal / 100g

    671 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • St. Patricks Corned Beef and Cabbage, kokt oxbringa med kål

    St. Patricks Corned Beef and Cabbage, kokt oxbringa med kål

    Klassisk irländsk kötträtt. St. Patrick = irländskt skyddshelgon som levde ...

    Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    123 Kcal / 100g

    573 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Saltrulle

    Saltrulle

    Rullen är en hård muskel från nötkreaturet, men den går att tillaga så att ...

    Tid: 4 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Svenskt Kött

    137 Kcal / 100g

    206 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Färskkokt oxbringa med pepparrotssås

    Färskkokt oxbringa med pepparrotssås

    Oxbringa med ben ger mer skam än utan. Köttet kan även serveras kallt. Låt de...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    139 Kcal / 100g

    832 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Kokt rimmad oxbringa med rotmos

    Kokt rimmad oxbringa med rotmos

    Är köttet hemrimmat i lake bör det ligga i rikligt med vatten 2-3 timmar inna...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    141 Kcal / 100g

    728 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Klassisk kokt porterstek

    Klassisk kokt porterstek

    Smaksättning varierar i olika recept, vilket kan vara vitlök, portvin, vitp...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    172 Kcal / 100g

    729 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker

    Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker

    Läs om oxbringa > klicka på ingrediensen. Bringa kräver lång tillagnings...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Arla

    173 Kcal / 100g

    889 Kcal / portion

    GBR (GI) 9 / portion

  • Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker

    Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker

    Läs om oxbringa > klicka på ingrediensen. Bringa kräver lång tillagnings...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Arla

    173 Kcal / 100g

    889 Kcal / portion

    GBR (GI) 9 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem