11 recept med Gelé, fondgelé, fruktmos ¤

  • Fin fondgelé, köttgelé, aspic till aladåber

    Fin fondgelé, köttgelé, aspic till aladåber

    Gelatin är ett fusksätt för att åstadkomma en aladåb om man får tro författ...

    Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Fiskgelé till fiskaladåb och garnering

    Fiskgelé till fiskaladåb och garnering

    Fiskfonden på bilden har inte klarats. Fond och aladåb tillagas med fördel da...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pärongelé

    Pärongelé

    Gelén passar till allehanda kötträtter, även till olika köttsmörgåsar.

    Tid: 15 min (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    53 Kcal / 100g

    64 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Brun eller ljus färsk äppelmos

    Brun eller ljus färsk äppelmos

    För lång hållbarhet se recept > Konserverad äppelmos. Läs mer > Om äppe...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    66 Kcal / 100g

    77 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Mintgelé

    Mintgelé

    Mintgelé eller mintsås är klassiskt tillbehör till lammkött i Storbritannie...

    Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    168 Kcal / 100g

    214 Kcal / portion

    GBR (GI) 13 / portion

  • Gelé grundrecept med gelésocker

    Gelé grundrecept med gelésocker

    Gelé (fr. gelée) är enligt Svenska Akademin en "mer eller mindre stelnad...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    168 Kcal / 100g

    216 Kcal / portion

    GBR (GI) 13 / portion

  • Äppelgelé, fruktgelé eller champagnegelé

    Äppelgelé, fruktgelé eller champagnegelé

    Tillsätter man mynta får man mintgelé (se dito recept). Äpplena kan bytas u...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    170 Kcal / 100g

    222 Kcal / portion

    GBR (GI) 14 / portion

  • Dulce de membrillo, quince cheese, quince paste, kvittenmarmelad

    Dulce de membrillo, quince cheese, quince paste, kvittenmarmelad

    Kvitten är en klassisk frukt som de gamla grekerna kokade med honung varvid m...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    226 Kcal / 100g

    228 Kcal / portion

    GBR (GI) 16 / portion

  • Rönnbärsgelé

    Rönnbärsgelé

    Werner: Har man tillgång till frys är det en stor fördel, eftersom man då kan...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    193 Kcal / 100g

    247 Kcal / portion

    GBR (GI) 16 / portion

  • Konserverad äppelmos

    Konserverad äppelmos

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    223 Kcal / 100g

    259 Kcal / portion

    GBR (GI) 20 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem