179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rostbiff - grundrecept
Rostbiff är utmärkt restmat, uppvärmd eller ännu bättre kall med varm sås til...
Tid: 2 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
157 Kcal / 100g
260 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis
Spädning: Vätska i långpannan ger fuktig värme och saftigare kött. Förr spädd...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
223 Kcal / 100g
317 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad ryggbiff
Bästa grillresultat får man om man förlagar köttet i ugn innan grillning skal...
Tid: 15 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
168 Kcal / 100g
381 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad marinerad hel ryggbiff
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...
Svarighet: Medel, Kock: Scan
137 Kcal / 100g
195 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Saftigaste ryggbiffen?
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...
Tid: 11 tim , Svarighet: Medel, Kock:
149 Kcal / 100g
307 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smoked roast beef - rökt nötstek (innanlår, fransyska, ytterlår)
Notera att engelskan "roast beef" = nötstek. Annat bindvävsfattig...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
146 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bräserad rullad oxbringa
Detta är ett recept på urbenad bringskrov som rimmats. Färsk oxbringa kan a...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
241 Kcal / 100g
1025 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
BBQ brisket, grillad bringspets (oxbringa) som stek eller pulled beef
Bringspets/spetsbringa (fr. gros bout de poitrine, eng. brisket) är främre ...
Tid: 1 tim (+ 9 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
273 Kcal / 100g
478 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smoked brisket, rökt spetsbringa (oxbringa)
Bringspets/spetsbringa (fr. gros bout de poitrine, eng. brisket) är inte hels...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
273 Kcal / 100g
478 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxfilé till större sällskap
Att köttet inte blir riktigt varmt om det vilat länge gör inte så mycket, bar...
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
141 Kcal / 100g
182 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion