108 recept med Annat gott till maten

  • Fin fondgelé, köttgelé, aspic till aladåber

    Fin fondgelé, köttgelé, aspic till aladåber

    Gelatin är ett fusksätt för att åstadkomma en aladåb om man får tro författ...

    Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Fiskgelé till fiskaladåb och garnering

    Fiskgelé till fiskaladåb och garnering

    Fiskfonden på bilden har inte klarats. Fond och aladåb tillagas med fördel da...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Heminlagd ättiksgurka

    Heminlagd ättiksgurka

    Pressgurka är i stort sett detsamma som ovan, men som lagts under press (tyng...

    Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    13 Kcal / 100g

    6 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pressgurka

    Pressgurka

    Passar till allehanda kött-, köttfärs- och fiskrätter. En enklare variant är ...

    Tid: 15 min (+ 5 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Sv. Institutet SI

    13 Kcal / 100g

    6 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pickles

    Pickles

    Hemmagjord pickles har en hållbarhet på 6 till 12 månader.Pickles är vara som...

    Tid: 15 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    14 Kcal / 100g

    63 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Mormors inlagda saltgurka, västeråsgurka i saltlag

    Mormors inlagda saltgurka, västeråsgurka i saltlag

    Receptet är hämtat från Prinsessornas Kokbok årgång 1932 (läs mer > Prinse...

    Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    15 Kcal / 100g

    9 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek

    Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek

    Tid: 5 min (+ 15 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    28 Kcal / 100g

    32 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Hemlagad surkål

    Hemlagad surkål

    Att sura mat är ett gammalt sätt att konservera mat. Att sura kål kan ske på ol...

    Tid: 1 tim (+ 450 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    31 Kcal / 100g

    41 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Konserverad skogssvamp, trattkantareller

    Konserverad skogssvamp, trattkantareller

    Skogsvamp är en av få varor som med fördel kan konserveras när man hittat s...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    32 Kcal / 100g

    100 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Svampfyllning till piroger, pajer o.d.

    Svampfyllning till piroger, pajer o.d.

    Smakrika svampar i pirog är kanske den bästa fyllningen. Flertalet svampar pa...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    40 Kcal / 100g

    117 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem