108 recept med Annat gott till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fin fondgelé, köttgelé, aspic till aladåber
Gelatin är ett fusksätt för att åstadkomma en aladåb om man får tro författ...
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fiskgelé till fiskaladåb och garnering
Fiskfonden på bilden har inte klarats. Fond och aladåb tillagas med fördel da...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Heminlagd ättiksgurka
Pressgurka är i stort sett detsamma som ovan, men som lagts under press (tyng...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
13 Kcal / 100g
6 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pressgurka
Passar till allehanda kött-, köttfärs- och fiskrätter. En enklare variant är ...
Tid: 15 min (+ 5 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Sv. Institutet SI
13 Kcal / 100g
6 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pickles
Hemmagjord pickles har en hållbarhet på 6 till 12 månader.Pickles är vara som...
Tid: 15 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
14 Kcal / 100g
63 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Mormors inlagda saltgurka, västeråsgurka i saltlag
Receptet är hämtat från Prinsessornas Kokbok årgång 1932 (läs mer > Prinse...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
15 Kcal / 100g
9 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek
Tid: 5 min (+ 15 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
28 Kcal / 100g
32 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad surkål
Att sura mat är ett gammalt sätt att konservera mat. Att sura kål kan ske på ol...
Tid: 1 tim (+ 450 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
31 Kcal / 100g
41 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Konserverad skogssvamp, trattkantareller
Skogsvamp är en av få varor som med fördel kan konserveras när man hittat s...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
32 Kcal / 100g
100 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Svampfyllning till piroger, pajer o.d.
Smakrika svampar i pirog är kanske den bästa fyllningen. Flertalet svampar pa...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
40 Kcal / 100g
117 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion