108 recept med Annat gott till maten

  • Körsbärssylt

    Körsbärssylt

    För hållbarhet upp till ett halvår utan tillsats av konserverings­medel mås...

    Svarighet: Lätt, Kock: Arla

    192 Kcal / 100g

    216 Kcal / portion

    GBR (GI) 13 / portion

  • Marinerade rödbetor

    Marinerade rödbetor

    Marinerade rödbetor passar till stekt kött och korv. Är också en bra ingrediens...

    Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    143 Kcal / 100g

    273 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Fin fondgelé, köttgelé, aspic till aladåber

    Fin fondgelé, köttgelé, aspic till aladåber

    Gelatin är ett fusksätt för att åstadkomma en aladåb om man får tro författ...

    Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Apple butter, amerikansk äppelmarmelad

    Apple butter, amerikansk äppelmarmelad

    Äppelmarmelad är ett alternativ till äppelmos och ett bra sätt att ta hand om...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    154 Kcal / 100g

    163 Kcal / portion

    GBR (GI) 12 / portion

  • Nyponmarmelad, nyponpuré, nyponsaft på engelskt vis

    Nyponmarmelad, nyponpuré, nyponsaft på engelskt vis

    Socker fungerar som konserveringsmedel. Skall purén sparas i några veckor räc...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    166 Kcal / 100g

    181 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Nyponmarmelad med syltsocker

    Nyponmarmelad med syltsocker

    Det tar lite tid att rensa nyponen men det är värt det i slutändan. Använd gä...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Dansukker

    216 Kcal / 100g

    234 Kcal / portion

    GBR (GI) 9 / portion

  • Syltade nypon

    Syltade nypon

    Sylta (verb) innebär att bereda med socker. Sylta (substantiv) är en maträtt ...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    144 Kcal / 100g

    153 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Hemlagad mincemeat, engelsk pajfyllning

    Hemlagad mincemeat, engelsk pajfyllning

    Hackad mandel och tärnat syrligt äpple är vanliga ingredienser i mincemeat. S...

    Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    430 Kcal / 100g

    339 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Svart vinbärsmarmelad

    Svart vinbärsmarmelad

    Svarta vinbär kan kokas utan pektintillsats, särskilt om de är lätt omogna. S...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    295 Kcal / 100g

    310 Kcal / portion

    GBR (GI) 29 / portion

  • Fiskgelé till fiskaladåb och garnering

    Fiskgelé till fiskaladåb och garnering

    Fiskfonden på bilden har inte klarats. Fond och aladåb tillagas med fördel da...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem