182 recept med Kalla efterrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kryddyoghurtpannacotta
Pannacotta ("kokt grädde") är en klassisk italiensk gräddefterrätt ...
Tid: 40 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
172 Kcal / 100g
163 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Snöig chokladmousse
En len och härlig mousse som känns riktigt nyttig! :-)
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
220 Kcal / 100g
365 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Flädermousse med mandelrabarber
Recept skapat av Patrik Fredriksson konditor i kocklandslaget.Mousse (fr. = m...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
212 Kcal / 100g
449 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Panna cotta classico, klassisk italiensk pannacotta utan gelatin
Panna cotta tillreds oftast med gelatin, men det är en relativt senkommen s...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
295 Kcal / 100g
414 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Kemlagad kallfryst wasabiglass
Glass för fullvuxna, det vill säga intressant glass med stingsmak. Tillagas g...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
370 Kcal / 100g
281 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Crème caramel - brylépudding (äggkräm)
Brylé (fr. brulé) = bränna, bränna vid men inte nödvändigtvis vidbränt, svart...
Tid: 1 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
139 Kcal / 100g
206 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Passionscheesecake
Klassisk cheesecake är en ugnsbakad efterrätt där krämen blir stabil tack v...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
276 Kcal / 100g
363 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Klassisk eller modern chokladpudding
Chokladpudding är klassisk efterrätt. Numera äter man mest chokladmousse vi...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
150 Kcal / 100g
389 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Gammaldags vaniljpudding
Vaniljpudding var en vanlig efterrätt i mitten av 1900-talet. Ofta tillrett...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
278 Kcal / 100g
704 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hemlagad sjuden chokladglass
Mängd choklad och kakao varieras enligt egen smak. Kakaopulver kan ersätta...
Tid: 1 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
312 Kcal / 100g
249 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)