108 recept med Annat gott till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Confiture de prunes mirabelles, mirabellemarmelad
Önskas en klar marmelad eller gelé kokas bären med eller utan kärnor tills mjuk...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
218 Kcal / 100g
249 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion
-
Dulce de membrillo, quince cheese, quince paste, kvittenmarmelad
Kvitten är en klassisk frukt som de gamla grekerna kokade med honung varvid m...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
226 Kcal / 100g
228 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Konserverad äppelmos
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
223 Kcal / 100g
259 Kcal / portion
GBR (GI) 20 / portion
-
Pickles
Hemmagjord pickles har en hållbarhet på 6 till 12 månader.Pickles är vara som...
Tid: 15 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
14 Kcal / 100g
63 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Brun eller ljus färsk äppelmos
För lång hållbarhet se recept > Konserverad äppelmos. Läs mer > Om äppe...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
66 Kcal / 100g
77 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Skaldjursstuvning, räkstuvning
Servera skaldjursstuvningen som fyllning i till exempel piroger eller crepes. P...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
171 Kcal / 100g
352 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Dillsmör
Dillsmör används oftast till fisk- och skaldjursrätter. Byt ut dillen mot per...
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
602 Kcal / 100g
90 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pepparrotssmör
Gör gärna extra mycket och ha till hands i frysen. Passar till stekt och gril...
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
489 Kcal / 100g
95 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inlagd japansk ingefära (gari)
Passar väl till asiatisk mat, i synnerhet till sashimi- och sushirätter. Gör gä...
Tid: 20 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
112 Kcal / 100g
64 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hjortronsyltade kantareller (tillbehör)
Syltad svamp passar utmärkt till kött, i synnerhet till viltkött.
Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
68 Kcal / 100g
62 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion