72 recept med Äggrätter, osträtt

  • Svensk omelett naturell

    Svensk omelett naturell

    En omelett skall vara rund med jämn yta med krämig ovansida. Undersidan kan v...

    Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    153 Kcal / 100g

    265 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Fransk fylld svampomelett

    Fransk fylld svampomelett

    En omelett skall inte överstekas utan vara krämig. Fyllning kan vara nästan...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    238 Kcal / 100g

    723 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Äggröra, scrambled eggs, oeuf brouillé - svensk, amerikansk, engelsk och fransk

    Äggröra, scrambled eggs, oeuf brouillé - svensk, amerikansk, engelsk och fransk

    Vatten kan användas i stället för mjölk. En lyxigare variant är att byta ut m...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    177 Kcal / 100g

    201 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Koka ägg - grundrecept

    Koka ägg - grundrecept

    Kalla ägg spricker lättare än rumstempe­rerade. Purfärska ägg är svårare att ...

    Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    137 Kcal / 100g

    72 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Fondue Savoyarde, ostfondue från Savoyen

    Fondue Savoyarde, ostfondue från Savoyen

    Till ostfondue passar feta grynpipiga hårdostar som Svecia, en vällagrad Gr...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    314 Kcal / 100g

    1047 Kcal / portion

    GBR (GI) 34 / portion

  • Japanska marinerade kokta ägg

    Japanska marinerade kokta ägg

    Ägg kan smaksättas i allehanda marinader. Passar bra till sallader och på b...

    Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    137 Kcal / 100g

    54 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Krämig svensk svampomelett

    Krämig svensk svampomelett

    Omeletten kan fyllas med nästan vad som helst. Läs mer om omeletter > Så...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    195 Kcal / 100g

    500 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Fransk omelett naturell

    Fransk omelett naturell

    En omelett skall vara rund med jämn yta med krämig ovansida. Undersidan kan v...

    Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    181 Kcal / 100g

    265 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Omelett stekt på låg värme

    Omelett stekt på låg värme

    Omelett stekt på låg värme får jämn konsistens. Omelett steks normalt på mede...

    Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    231 Kcal / 100g

    580 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pocherade ägg, förlorade ägg

    Pocherade ägg, förlorade ägg

    Ett purfärskt knäckt ägg har en hög gula och en tjock hinna runt ägget. Utanf...

    Tid: 10 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    137 Kcal / 100g

    72 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem