179 recept med Nöt, oxkött

  • Tournedos med sparris

    Tournedos med sparris

    Tournedos skall vara 2,5 centimeter tjock av oxfiléns mittparti. På franska t...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    105 Kcal / 100g

    679 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Ryggbiff med portvinssås

    Ryggbiff med portvinssås

    Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärntem...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    171 Kcal / 100g

    1036 Kcal / portion

    GBR (GI) 16 / portion

  • Grillad marinerad hel ryggbiff

    Grillad marinerad hel ryggbiff

    Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...

    Svarighet: Medel, Kock: Scan

    137 Kcal / 100g

    195 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Klassisk kalops, skånsk kalops, kålkalops

    Klassisk kalops, skånsk kalops, kålkalops

    Kalops är klassisk svensk husmanskost, en enklare variant av fransosens Boe...

    Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    104 Kcal / 100g

    551 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Bräserad bringspets (oxbringa)

    Bräserad bringspets (oxbringa)

    Receptet är för hel bringspets/brisket på 3,5 kilo, vilket fordrar en stor ...

    Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    129 Kcal / 100g

    691 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Långsamt ugnslagad högrevsstek av högrevskärna/högrevshjärta

    Långsamt ugnslagad högrevsstek av högrevskärna/högrevshjärta

    Köttet på högreven närmast entrecoten är mörast och snarlikt entrecote. O...

    Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    124 Kcal / 100g

    548 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Kalops på märgpipa

    Kalops på märgpipa

    Kalops på märgpipa (bog med ben) ger en extra mustig gryta. Högrev och tunnbr...

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    80 Kcal / 100g

    434 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Färskostfylld lövbiff med rotsaksstomp och brynt kantarellsmör

    Färskostfylld lövbiff med rotsaksstomp och brynt kantarellsmör

    Lövbiff är en tunn skiva nötkött. vanligtvis av nötinnanlår. Läs mer på ing...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    217 Kcal / 100g

    999 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Ryggbiff med bearnaise och bakpotatis

    Ryggbiff med bearnaise och bakpotatis

    Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärntem...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    160 Kcal / 100g

    786 Kcal / portion

    GBR (GI) 16 / portion

  • Grillad baconlindad oxfilé med grillad sötpotatis

    Grillad baconlindad oxfilé med grillad sötpotatis

    Sötpotatis måste grillas hel, det går inte att grilla den i bitar eller skivo...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    119 Kcal / 100g

    610 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem