Svampfyllning till piroger, pajer o.d.
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser: 1

Kockskolan:

 

Om piroger >

 

 

Så lagas matpajer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Svampfyllning till piroger, pajer o.d.

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 40

Kcal / portion: 117

GBR (GI) / port: 2

Recept: 117 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 0%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 297 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om piroger > Äts ej

Så lagas matpajer > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Rensa svampen och finhacka.
    Finhacka även lök och persiljan.
  2. Stek svampen torr i panna utan fett på medelhög värme. Tillsätt matfett och lök.
    Stek i ytterligare 3-5 minuter tills löken är mjuk och glansig och svampen fått färg.
  3. Tillsätt persilja i slutfasen.
    Smaka av med salt och peppar.
  4. Häll fyllningen på hushållspapper för avrinning. Fyllning i pajer och piroger får inte vara blöt. Låt svalna innan fyllningen används.

Kockens kommentar

Smakrika svampar i pirog är kanske den bästa fyllningen. Flertalet svampar passar till piroger, även burksvamp. Blanda gärna flera sorter. Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingredienslistan.

Passar till

Matig lunchpirog

Karelsk rågpirog

Frasig minipirog

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem