Marinerad syrlig lök
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Oregano torkad

1.0 

tsk

Salt

1.0 

tsk

Vatten

1.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Marinerad syrlig lök

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 78

Kcal / portion: 112

GBR (GI) / port: 2

Recept: 449 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 0%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 144 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Oregano torkad 1.0 tsk 0%

Salt 1.0 tsk 0%

Vatten 1.0 dl 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min + 10 tim )

  1. Skala och skiva rödlök. Mosa oregano.
  2. Blanda alla marinad­ingredienserna i en plastpåse (eller i skål).
  3. Låt stå i 6 timmar i rumstemperatur och sedan i kyl över natt.

Kockens kommentar

Marinaden kan stå kallt i upp till en vecka. Syrlig lök passar både till kött- och fiskrätter.

Passar till

Fläskkött i bananblad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem