Ansjovis och äggfyllning till piroger, pajer o.d.
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser: 1

Kockskolan:

 

Om piroger >

 

 

Så lagas matpajer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ansjovis och äggfyllning till piroger, pajer o.d.

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 146

Kcal / portion: 1098

GBR (GI) / port: 53

Recept: 1098 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 6%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 754 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om piroger > Äts ej

Så lagas matpajer > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Koka riset i dubbla mängden lättsaltat vatten tills allt vatten har kokat in (cirka 15 minuter). Se anvisning på förpackningen.
  2. Hårdkoka under tiden ägg i lättsaltat vatten i 7-10 min. Låt svalna. Skala och finhacka.
  3. Smält lite smör i riset. Tillsätt ägg och ansjovis inklusive spad. Rör om, smaka av med svartpeppar.
  4. Häll fyllningen på hushållspapper för avrinning. Fyllning i pajer och piroger får inte vara blöt. Låt svalna innan fyllningen används.

Kockens kommentar

Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingredienslistan.

Passar till

Piroger med jäsdeg

Piroger med pajdeg

Rågpiroger

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem