Laxfyllning till piroger, pajer
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser: 1

Kockskolan:

 

Om piroger >

 

 

Så lagas matpajer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Laxfyllning till piroger, pajer

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 609

GBR (GI) / port: 0

Recept: 609 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 12%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 383 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om piroger > Äts ej

Så lagas matpajer > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Hårdkoka ägg i lättsaltat vatten i 7-10 minuter. Låt kallna.
  2. Skär laxen i fina små bitar.
    Finhacka ägg, dill och gräslök.
  3. Blanda samtliga ingredienser.
    Smaka av med salt och peppar.

Kockens kommentar

Annan rökt eller rimmad fisk passar bra i piroger, även lättstekt fisk. Kesella är ett magrare alternativ istället för gräddfil. Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingredienslistan.

Passar till

Karelsk rågpirog

Lyxpirog

Frasig minipirog

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem