Baconfyllning till piroger, pajer o.d.
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser: 1

Kockskolan:

 

Om piroger >

 

 

Så lagas matpajer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Baconfyllning till piroger, pajer o.d.

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 1295

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1295 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 20%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 735 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om piroger > Äts ej

Så lagas matpajer > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Tina spenaten och pressa ur all vätska. Om färsk spenat, finhacka den. Skala och finhacka lök. Strimla bacon.
  2. Fräs lök och bacon i panna på medelhög värme tills det fått färg. Häll bort fettet.
  3. Tillsätt spenat och fräs ytterligare i ett par minuter. Tillsätt crème fraiche. Smaka av med peppar.
  4. Häll fyllningen på hushållspapper för avrinning. Fyllning i pajer och piroger får inte vara blöt. Låt svalna innan fyllningen används.

Kockens kommentar

Variera ingredienser efter egen smak, till exempel med grönsaksinblandning eller kryddor. Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingredienslistan.

Näringsberäkning: Bacon och fläsk som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel "Bacon som lättsteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Passar till

Pirog med jäsdeg

Rågpiroger

Piroger med pajdeg

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem