Köttfärsfyllning till pajer, piroger o.d.
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser: 1

Kockskolan:

 

Om piroger >

 

 

Så lagas matpajer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Köttfärsfyllning till pajer, piroger o.d.

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 194

Kcal / portion: 1045

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1045 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 12%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 538 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om piroger > Äts ej

Så lagas matpajer > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skala och finhacka lök.
  2. Hetta upp matfett i panna på medelhög värme. Fräs lök och köttfärs några minuter tills färsen fått färg. Rör om så att färsen blir jämt grynig.
  3. Tillsätt tomatpuré till lagom konsistens. Smaka av med salt, peppar och sambal olelek eller chili­peppar­sås. Starkt kryddning passar i piroger.
  4. Häll fyllningen på hushållspapper för avrinning. Fyllning i pajer och piroger får inte vara blöt. Låt svalna innan fyllningen används.

Kockens kommentar

Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingredienslistan.

Passar till

Pirog med jäsdeg

Rågpiroger

Piroger med pajdeg

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem