Skaldjursstuvning, räkstuvning
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så stuvar man >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Skaldjursstuvning, räkstuvning

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 171

Kcal / portion: 352

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1408 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 11%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 206 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så stuvar man > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skala och rensa räkorna/skaldjuren.
  2. Smält matfettet i en kastrull.
    Vispa ner mjöl och späd med vatten+fond, grädde och kryddor.
  3. Låt småkoka i ett par minuter. Rör om.
  4. Tillsätt skaldjuren och tag av kastrullen från plattan. Låt dem ligga i någon minut så de blir varma.

Kockens kommentar

Servera skaldjursstuvningen som fyllning i till exempel piroger eller crepes. Passar bra i krustader som förrätt eller som tillbehör till mat.

Passar till

Crêpes

Alternativ: Kantarellstuvning

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem