Oxrulader med gräddsås (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Oxrulader med gräddsås (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 183

Kcal / portion: 529

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2116 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 12%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 289 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzon & Davidsson

Tillagning

  1. Skala och finhacka lök. Strimla bacon. Finhacka saltgurka och persilja. Stek lök och bacon i smör utan att de tar färg.
  2. Lägg lövbiff på en skärbräda. Salta och peppra. Bred senap på köttet. Strö över saltgurka, persilja och lökblandningen. Rulla ihop. Fäst med en tandpetare eller steksnöre. Bryn ruladerna i smör cirka 1 minut per sida.
  3. Lägg över i en gryta. När alla rulader är stekta, häll på vatten och kalvfond i pannan. Vispa om. Sila av.
  4. Häll buljongen över ruladerna. Koka upp. Tillsätt grädde. Smaka av med salt och peppar. Låt småkoka cirka 20 minuter.

Kockens kommentar

GBR 1 = lågt. Portionsvikten är låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem