Rårörda tranbär
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal dl: 3

 

Kockskolan:

 

Om sylt >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rårörda tranbär

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 163

GBR (GI) / port: 8

Recept: 488 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 0%

Kolhydrater: 35%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 108 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sylt > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Färska bär sköljs och rensas i bunke med vatten.
  2. Blanda ingredienserna i en bunke.
  3. Låt stå och dra innan serveringen. Gärna ett dygn eller så. Hållbar en vecka.
  4. Serveras kall.

Kockens kommentar

Passar till kött, särskilt viltkött.

Passar till

Älgstek

Tjälknöl

Renskav

Alternativ: Rårörda lingon

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem