Potatis och primörsallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Grön minisparris

 

 

Minisallat

 

 

Tomater

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Potatis och primörsallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 68

Kcal / portion: 311

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1244 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 2%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 460 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Grön minisparris 0%

Minisallat 0%

Tomater 0%

...

Tillagning

  1. Tvätta, borsta och lättkoka potatis. Låt svalna. Större potatisar delas i mindre bitar.
  2. Ansa grönsaker och rotfrukter. Lättkoka rotfrukter och bönor (al dente). Låt svalna.
  3. Skala och skiva lök.
  4. Blanda och lägg upp. Salta och peppra.
  5. Blanda olja och vinäger. Häll på. Ställ gärna kallt i ett par timmar före servering.

Kockens kommentar

Potatissallad kan gärna dra i två dygn i kylskåpet. Då suger potatisen åt sig de goda smakerna. Receptet tillagat av mästerkocken och krögaren Fredrik Eriksson, Långbro Värdshus på uppdrag av merpotatis.nu.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem