Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om inlagd gurka >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 28

Kcal / portion: 32

GBR (GI) / port: 0

Recept: 127 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 115 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om inlagd gurka > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (5 min + 15 min )

  1. Tvätta och skiva gurkan tunt. Lägg den i en skål.
  2. Tillsätt övriga ingredienser. Rör om försiktigt. Låt stå i 15 minuter före servering.

Alternativ

Inlagd ättiksgurka

Mormors inlagda ättiksgurka

Hemlagad asiagurka

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem