Entrecote salsa verde med friterad palsternacka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Så pannsteks entrecote >

 

 

Så grillas entrecote >

 

 

Om salsa verde >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Entrecote salsa verde med friterad palsternacka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 179

Kcal / portion: 872

GBR (GI) / port: 7

Recept: 3488 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 12%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 488 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Så pannsteks entrecote > Äts ej

Så grillas entrecote > Äts ej

Om salsa verde > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Skala och koka potatis i lättsaltat vatten.
  2. Salsa: Skala lök och ansa grönsaker. Mixa ingredienserna i mat­beredare eller med mixerstav till grov smet. Ställ kallt.
  3. Värm oljan till 190°C. Läs mer > Så friterar man.
  4. Skiva palsternackan tunt med osthyvel. Fritera lite i taget i 1/2-1 minut tills de fått brun färg. Akta så att de inte svartbränns. Ta ur med hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Salta.
  5. Hetta upp grillpanna på hög värme. Stek båda sidorna till fin yta. Sänk värmen och efterstel i 2-4 minuter. Vänd köttskivorna minst en gång per minut för jämnare genomstekning. Salta och peppra köttet.
  6. Låt köttet vila 5-10 minuter. Servera.

Läs mer

Friterad palsternacka

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem