Rosépepparentrecote
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks entrecote >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rosépepparentrecote

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 690

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2761 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 10%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 434 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks entrecote > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala och koka potatis i lättsaltat vatten.
  2. Tillred sallad.
  3. Krossa rosépepparn i en mortel. Klappa in salt och rikligt med rosépeppar på köttet.
  4. Stek: Hetta upp smör i panna på hög värme och bryn köttet på båda sidor till fin yta. Sänk till låg värme och efterstek i ytterligare 1-2 minuter per sida. Ta av pannan från spisen och låt köttet vila i pannan i 10 minuter.
  5. Mosa potatisen. Tillsätt lite smör och/eller mjölk. Salta och peppra. Forma gärna en ring av potatismoset på varje tallrik, tryck ner ett hål i mitten med en sked och häll i steksmöret.

Alternativt tillbehör

Pommes frites

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem