Entrecoterulader med rödbetssalsa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om rulader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Entrecoterulader med rödbetssalsa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 120

Kcal / portion: 629

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2518 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 7%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 526 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om rulader > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Skala och dela potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk.
  2. Salsa: Skär salladslök i skivor och hacka rödbetor i tärningar. Blanda lök, rödbetor och kapris.
  3. Mosa potatisen med potatisstöt. Blanda med grädde och tryffelolja. Smaka av med salt.
  4. Banka ut köttet till lövtunna skivor. Lägg en sträng potatismos per köttskiva och klä in den med en ny köttskiva, som bilden visar. Vik upp kanterna till en rullad.
  5. Koka upp vatten med fond. Häll het buljongen över köttet.
  6. Servera med rödbetssalsan.

Kockens kommentar

Denna rätt kan fungera som förrätt. Halvera i så fall ingrediensmängderna och skär "korvarna" i 3 cm-bitar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem