22 recept med Kokta grönsaker
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kokt spenat, stekt spenat
Spenat är god och nyttig mat som är rik på C- och A-vitamin samt järn (men inte...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
20 Kcal / 100g
16 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Koka grönsaker - grundrecept
Vid kokning avger grönsakerna värdefulla vitaminer och mineraler. Därför skall ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
14 Kcal / 100g
14 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Légumes ā la grecque, kalla grönsaker i kort spad
Ā la grecque = allehanda grönsaker som sjudits i kort spad (fr. court bouil...
Tid: 20 min (+ 45 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
84 Kcal / 100g
234 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Broccoli med citrusdressing
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Maximillian
135 Kcal / 100g
110 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smörslungade ärter och bönor
Slunga = något som kastas runt i speciella slungor, till exempel tvättade grö...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
30 Kcal / 100g
27 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Blancherade rädisor
Blanchera = koka kort tid, eller egentligen att lägga varan i kallt vatten som ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
25 Kcal / 100g
28 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Inkokt lök med saffran och stjärnanis
Borretanlök är en liten tillplattad kepalök, en variant av gul lök. Benämns oft...
Tid: 40 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
26 Kcal / 100g
34 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Brysselkål i crčme fraiche
Passar till det mesta, bäst till kötträtter.Näringsberäkning: Bacon och fläsk...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
107 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Smörslungad brysselkål
Slunga = något som kastas runt i speciella slungor, t.ex. tvättade grönsaker i ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
122 Kcal / 100g
125 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ratatouille, blandade grönsaker från Provence
Ratatouille har sitt ursprung från Nice i Frankrike. Ordet från det occitansk...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
27 Kcal / 100g
87 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)