17 recept med Skinkstek, julskinka

  • Hemrimmad skinka

    Hemrimmad skinka

    Till en mycket stor skinka (7-8 kg) behövs dubbel sats. Man kan också spruta ...

    Tid: 20 min (+ 360 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Svenskt Kött

    34 Kcal / 100g

    738 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Ugnslagad skinka

    Ugnslagad skinka

    Skinka tillagad i ugn under lång tid på låg temperatur blir väldigt saftig. D...

    Tid: 3 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    150 Kcal / 100g

    221 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Knaperstek skinka på danskt vis

    Knaperstek skinka på danskt vis

    Större stekar tar längre tid och tillaga, varvid ugnstemperatur 200°C är fö...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    255 Kcal / 100g

    478 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Långbakad skinka med knaprig svål

    Långbakad skinka med knaprig svål

    Skinka tillagad i ugn under lång tid på låg värme blir saftig. Med ben ännu s...

    Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    166 Kcal / 100g

    931 Kcal / portion

    GBR (GI) 13 / portion

  • Kokt färsk eller rimmad skinka

    Kokt färsk eller rimmad skinka

    Hel skinka (fläskben) med svål och ben är ett stort köttstycke bestående av...

    Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    133 Kcal / 100g

    279 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Sous videkokt skinkstek på enkelt sätt

    Sous videkokt skinkstek på enkelt sätt

    Receptet hämtat från Matgeek. Tillaga "sous vide" i ugn: Sätt ugn...

    Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    144 Kcal / 100g

    202 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Bräserad skinkstek

    Bräserad skinkstek

    Receptet hämtat från Matgeek.

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    115 Kcal / 100g

    634 Kcal / portion

    GBR (GI) 14 / portion

  • Julskinkspanna

    Julskinkspanna

    Ett bra sätt att använda julskinksrester.

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    139 Kcal / 100g

    594 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Jambon de Persil - skinkaladåb

    Jambon de Persil - skinkaladåb

    Jambon de Persil är klassiskt franskt recept på rester av skinka. Utmärkt när...

    Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    69 Kcal / 100g

    202 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Griljerad kokt skinka (julskinka)

    Griljerad kokt skinka (julskinka)

    Skinka brukar användas flera dagar i rad, till exempel i juletid. Får den då ...

    Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    157 Kcal / 100g

    212 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem