31 recept med Fiskförrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Havstartar på lax och sill (förrätt)
Fisk kan innehålla parasiter (mask), dock sällsynt i lax. Läs mer > Om fis...
Tid: 12 min , Svarighet: Lätt, Kock:
123 Kcal / 100g
307 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Annes julinspirerade halstrade gladlax (förrätt)
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
162 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mickes ljumma eller varma stiltonlax (förrätt)
Önskas rätten varm: Sätt ugnen på 200°C. Sätt in fisken i ugnen i 5 minuter, ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
231 Kcal / 100g
272 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tonfiskcarpaccio med rostade tomater och basilikaolja (förrätt)
Tid: 1 tim 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Skåvsjöholm
243 Kcal / 100g
268 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tonfiskmousse (förrätt)
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
183 Kcal / 100g
230 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sea Bream-havsruda ceviche (förrätt)
Smaken är som sagt delad. Denna rätt, med sin syrligt råa fisk och gröna bitt...
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
44 Kcal / 100g
77 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Lax ceviche (förrätt)
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
131 Kcal / 100g
202 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rödspättaceviche (förrätt)
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
65 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ljummen lax med forellrom (förrätt)
Det kan vara effektfullt att anrätta laxen vid bordet. Den färska laxen skiftar...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
256 Kcal / 100g
394 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Flatål med äggula och gräslök (förrätt)
Flatål är ål som är utplattad (ryggrad/ben har avlägsnats och ålen har vikts ut...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
342 Kcal / 100g
208 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)