85 recept med Konfekt och godis ¤

  • Chokladtryffel med chili-  och hallonsmak

    Chokladtryffel med chili- och hallonsmak

    Choklad blandat med varm grädde benämns i Frankrike för ganache. Se dito re...

    Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    420 Kcal / 100g

    124 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Hård knäckbräck

    Hård knäckbräck

    Kanderade mandar och nötter kan användas som snacks (ljumma eller kalla), ell...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    536 Kcal / 100g

    1404 Kcal / portion

    GBR (GI) 25 / portion

  • Marsipanspöket Laban

    Marsipanspöket Laban

    Vitt färgämne kan vara svårt att få tag på. Alternativt be att få köpa vit ma...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    445 Kcal / 100g

    445 Kcal / portion

    GBR (GI) 35 / portion

  • Nougatine, fransk hård nötknäck (smörknäck)

    Nougatine, fransk hård nötknäck (smörknäck)

    Nougatine är nötknäck på franskt vis (nougat = innehåller nötter, läs mer >...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    514 Kcal / 100g

    4152 Kcal / portion

    GBR (GI) 198 / portion

  • Mjölkchokladtryffel med smak av calvados och timjan

    Mjölkchokladtryffel med smak av calvados och timjan

    Choklad blandat med varm grädde benämns i Frankrike för ganache. Se dito re...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    506 Kcal / 100g

    181 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Classic English Hard Toffee (smörknäck)

    Classic English Hard Toffee (smörknäck)

    Knäck är klassiskt hård och brytbar, därav namnet. Kola är mjuk-seg. Klassi...

    Tid: 45 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    559 Kcal / 100g

    3067 Kcal / portion

    GBR (GI) 98 / portion

  • Mjölkchokladtryfflar med saffransmak

    Mjölkchokladtryfflar med saffransmak

    Choklad blandat med varm grädde benämns i Frankrike för ganache. Se dito re...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    513 Kcal / 100g

    126 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Liten marsipangris

    Liten marsipangris

    Se mer av Camillas fina marsipanfigurer på hennes hemsida > enkonditorsb...

    Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    429 Kcal / 100g

    429 Kcal / portion

    GBR (GI) 27 / portion

  • Brittle, engelsk nötknäck (smörknäck)

    Brittle, engelsk nötknäck (smörknäck)

    Brittle = spröd, lätt brytbar, bräcklig. I filmen används majssirap vilket ...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    437 Kcal / 100g

    2946 Kcal / portion

    GBR (GI) 88 / portion

  • Wienernougat, klassisk julgodis

    Wienernougat, klassisk julgodis

    Weinernougat är en "chokladnougat". Det finns även kolaliknande v...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    561 Kcal / 100g

    112 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem