174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grillade grönsaker, grillad svamp
Nästan alla grönsaker går att grilla och det går oftast snabbt. Det är bara att...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
14 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Koka grönsaker - grundrecept
Vid kokning avger grönsakerna värdefulla vitaminer och mineraler. Därför skall ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
14 Kcal / 100g
14 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad grönsaksblandning
Grönsakshållare är nästintill nödvändigt när man grillar mindre grönsaksbitar, ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
14 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kimchi, koreansk bancha (tillbehör)
Kimchi är en klassisk koreansk sidorätt (bancha) av surade grönsaker server...
Tid: 30 min (+ 144 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
19 Kcal / 100g
23 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kokt spenat, stekt spenat
Spenat är god och nyttig mat som är rik på C- och A-vitamin samt järn (men inte...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
20 Kcal / 100g
16 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Aubergine i stället för potatis som tillbehör
Välj gärna stora auberginer. Receptet ger en halv per portion. Saltning och v...
Tid: 40 min (+ 35 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
20 Kcal / 100g
36 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grönsallad helt enkelt
Blanda gärna olika sallater med varandra och variera t.ex. med olika rotfrukter...
Tid: 7 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
21 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel tomatsallad
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
21 Kcal / 100g
48 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Peperochini
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
21 Kcal / 100g
28 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
23 Kcal / 100g
42 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)