32 recept med Inälvor
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Terrine de Foie Gras - ugnsbakad ank- eller gåslever
Svarighet: Medel, Kock: Cellier du Périgord
172 Kcal / 100g
58 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fågelpaté
Patén kan med fördel lagas dagen innan den ska ätas, den blir då krämigare, saf...
Tid: 1 tim 5 min , Svarighet: Medel, Kock:
193 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Dansk leverpastej med cumberlandsås
Tid: 1 tim 55 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
278 Kcal / 100g
254 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de veau ā la crčme - gräddstuvad kalvbräss
Om mindre fet grädde används behövs tillsats av lite vetemjöl. Strö i så fall...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
227 Kcal / 100g
384 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de veau, stekt kalvbräss i bit
Brässen består av två halvor sammanbundna med ett mjukt vitt rör som skärs ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
148 Kcal / 100g
257 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de Veau Meuničre, enkelpanerad stekt kalvbräss
I filmen smaksätts rätten med pâte d´ail (vilökspasta), vilket är mixad vit...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
165 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Leverpaté med cumberlandsås
Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
252 Kcal / 100g
313 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Receptet hämtat från Tore Wretmans kokbok Meny.
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
106 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Frito Mallorquin på mitt sätt (LCHF)
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är v...
Svarighet: Lätt, Kock:
109 Kcal / 100g
256 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk kokt tunga med mos
Menyse har använt färsk tunga i detta recept. Rimmad (saltad) tunga går också b...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
94 Kcal / 100g
304 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion