58 recept med Vilt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Marinerad björnytterfilé
I den mån man kan hitta björnkött i någon specialistbutik, så är det ett väld...
Tid: 3 tim 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
127 Kcal / 100g
358 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vilda Grytan
Serveras med kokt potatis. Kommentera gärna om ni har något ni undrar! :)
Svarighet: Medel, Kock:
87 Kcal / 100g
366 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Aligatorfilé cajun med piquanteratatouille
Krokodil (djupfryst) kan man hitta i specialistbutiker om man har tur. Hur det ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
66 Kcal / 100g
383 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Älggryta med rotsaker
Älgkött bör hängas flera dagar innan tillagning för att bli mört. Älgkött köp...
Tid: 3 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
66 Kcal / 100g
386 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Älggryta med palsternacka och gulbeta
Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djure...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
81 Kcal / 100g
400 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hjortytterlår med basilikamarinad
Allt kan förberedas dagen innan, förutom de sista basilikabladen och osten. S...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
246 Kcal / 100g
438 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pyttipanna
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
107 Kcal / 100g
442 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Älgstek med persiljetäcke och hjortron
Det blir ofta kött över när man lagar stekar, vilket inte gör något. Up...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
143 Kcal / 100g
508 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Tjälknöl (tjälknul) grundrecept
Tjälknöl är fryst stek som ugnslagas otinat i låg ugnsvärme och på klassiskt ...
Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
134 Kcal / 100g
510 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Harfilé med kantareller och pinjenötssås
I svensk renlighetsiver brukar vi vanligen tvätta svamp. Bäst är dock att bar...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
115 Kcal / 100g
515 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion