72 recept med Äggrätter, osträtt

  • Pocherade vaktelägg

    Pocherade vaktelägg

    Vaktelägg kokas inte på vanligt sätt för att de då är svåra att skala. Läs ...

    Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    158 Kcal / 100g

    35 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Japanska marinerade kokta ägg

    Japanska marinerade kokta ägg

    Ägg kan smaksättas i allehanda marinader. Passar bra till sallader och på b...

    Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    137 Kcal / 100g

    54 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Äggröra i oskalade ägg

    Äggröra i oskalade ägg

    Äggen har fin god smak. Användbara skivade på smörgås eller på annat sätt s...

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    137 Kcal / 100g

    54 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Usuyaki tamago, japansk omelett

    Usuyaki tamago, japansk omelett

    Usuyaki tamago är en omelett, en enkel form av äggstanning (läs mer > Så k...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    167 Kcal / 100g

    61 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Koka ägg - grundrecept

    Koka ägg - grundrecept

    Kalla ägg spricker lättare än rumstempe­rerade. Purfärska ägg är svårare att ...

    Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    137 Kcal / 100g

    72 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pocherade ägg, förlorade ägg

    Pocherade ägg, förlorade ägg

    Ett purfärskt knäckt ägg har en hög gula och en tjock hinna runt ägget. Utanf...

    Tid: 10 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    137 Kcal / 100g

    72 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Frityrpocherade ägg

    Frityrpocherade ägg

    Man kan pochera ägg i vatten eller i olja. Poängen med att fritera i olja k...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    156 Kcal / 100g

    72 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Oeuf en cocotte med smak, ägg i form

    Oeuf en cocotte med smak, ägg i form

    Oeuf en cocotte = "ägg i gryta". Cocotte är vanligtvis en stor gr...

    Tid: 20 min (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    194 Kcal / 100g

    96 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pannstekt ägg, vändstekt ägg - by the book

    Pannstekt ägg, vändstekt ägg - by the book

    Snabbast är naturligtvis att helt enkelt knäcka äggen direkt i pannan. Stekt ...

    Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    201 Kcal / 100g

    97 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pain perdu, fattiga riddare på nunnors vis

    Pain perdu, fattiga riddare på nunnors vis

    Fattiga riddare är klassiskt sätt att ta tillvara lite äldre bröd, till exe...

    Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    217 Kcal / 100g

    109 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem