154 recept med Pajer, tårtor, bakelser
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Palmiers, palmblad på franskt vis
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Éclairs ā la vanille, vaniljeclairer
Variera eclairerna med annan fyllning till exempel äppelmos eller annan frukt...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
232 Kcal / 100g
135 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Chouquettes, små chouxbakelser med pärlsocker
Chouxdeg (fr. pâte ā chou) benämns i Sverige branddeg efter tyskans Brandteig...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
287 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gotländsk saffranspannkaka (efterrätt)
Saffranspannkaka är en gotländsk specialitet. Det är en "rispannkaka&quo...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
186 Kcal / 100g
259 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Fruktmoussetårta med jordgubb och mango
Fruktmousse används till tårtfyllning eller till dessert i serveringsglas. ...
Tid: 2 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
235 Kcal / 100g
300 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Pâte ā choux, petit chouxdeg, branddeg - grundrecept
Chouxbakelser är som regel söta (pâte ā choux sucré) och kan då vara smaksa...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
227 Kcal / 100g
61 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gougčres, franska ostpuffar, kuvertbröd
Kuvertbröd är ett samlingsnamn för små portionsbröd som serveras till mat. I ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
268 Kcal / 100g
77 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Choux ā la crčme, petits chouer med grädde (profiteroles)
Detta är en lite förenklad variant av receptoriginalet. För detaljbeskrivni...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Arla
268 Kcal / 100g
177 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Citronpaj med mandelspån
Hemlagad vaniljsås är godare och lätt att tillaga. Se recept via länk nedan...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
235 Kcal / 100g
474 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Crčmeaux vanille, äggkräm till tårta och dessert
Gelatin som skall stelna skall hanteras varsamt vilket tar lång tid. Den är...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
422 Kcal / 100g
375 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion