154 recept med Pajer, tårtor, bakelser
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Pâte feuilletée, fransk smördeg
En sats är oftast för mycket för normalhushållet. Dock bör man inte tillreda...
Tid: 1 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
439 Kcal / 100g
4486 Kcal / portion
GBR (GI) 156 / portion
-
Fruktmoussetårta med jordgubb och mango
Fruktmousse används till tårtfyllning eller till dessert i serveringsglas. ...
Tid: 2 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
235 Kcal / 100g
300 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Genoise-anslag, sockerkaksbotten på varmvispade ägg
Bakpulver ingår inte i receptet, men kan tillsättas "för säkerhets skull...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
299 Kcal / 100g
553 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion
-
Smulpaj - grundrecept
Sockermängden varieras enligt egen smak och beroende på fyllningen. Smulpajsd...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
241 Kcal / 100g
541 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Apfelstrudel, österrikisk klassisk äppelpaj
Strudel (ty. strömvirvel) är en klassisk österrikiskt bakverk från den Habsbu...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
210 Kcal / 100g
170 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Choux ā la crčme, petits chouer med grädde (profiteroles)
Detta är en lite förenklad variant av receptoriginalet. För detaljbeskrivni...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Arla
268 Kcal / 100g
177 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Pâte croissant, croissantdeg
Pãte de croissant är en så kallad laminerad deg som innehåller bagerijäst o...
Tid: 1 tim 15 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
405 Kcal / 100g
4237 Kcal / portion
GBR (GI) 154 / portion
-
Tarte Bavarois au citron, citronfromagetårta
Bavarois (fromage Bavarois) är en variant av mousse (läs mer > Om mousse...
Tid: 1 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
369 Kcal / 100g
556 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Chouquettes, små chouxbakelser med pärlsocker
Chouxdeg (fr. pâte ā chou) benämns i Sverige branddeg efter tyskans Brandteig...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
287 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Glaserad chokladtårta
Tårtan är bäst nybakad, men kan förberedas utan glasyr dagen innan och stäl...
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
435 Kcal / 100g
564 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion