12 recept med Sushi

  • Sushiris (sushi meshi)

    Sushiris (sushi meshi)

    Riset måste vara ljummet för att kunna formas. Lägg inte in färdigt ris i kyl...

    Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    137 Kcal / 100g

    248 Kcal / portion

    GBR (GI) 31 / portion

  • 8 bitars sushi

    8 bitars sushi

    Att tillreda sushi för den ovane är dels kladdigt, dels ett urvalsproblem, de...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    139 Kcal / 100g

    793 Kcal / portion

    GBR (GI) 41 / portion

  • 14 bitars sushi

    14 bitars sushi

    Att tillreda sushi för den ovane är, dels kladdigt, dels ett urvalsproblem, d...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    141 Kcal / 100g

    1142 Kcal / portion

    GBR (GI) 71 / portion

  • Nigiri sushi / Edo mae zushi - Sushi ā la Tokyo

    Nigiri sushi / Edo mae zushi - Sushi ā la Tokyo

    Nigiri zushi (Edo mae) är handkramade "riskorvar" toppad med fisk, ...

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    138 Kcal / 100g

    757 Kcal / portion

    GBR (GI) 56 / portion

  • Nigiri tamago, sushi med äggstanning

    Nigiri tamago, sushi med äggstanning

    I stället för buljong: Blanda 0,5 msk konc. fond med 1,5 dl vatten = 11 msk. ...

    Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:

    136 Kcal / 100g

    88 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Ålsushi med karamelliserad sojasås

    Ålsushi med karamelliserad sojasås

    Ål med karamelliserad sojasås passar utmärkt som nigiri, eller utan ris som s...

    Tid: 20 min (+ 1 tim 40 min) , Svarighet: Medel, Kock:

    159 Kcal / 100g

    109 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Futomaki - tjock sushirulle

    Futomaki - tjock sushirulle

    Futomaki betyder tjock rulle och är den vanligaste Maki-zushin (sushirullen)....

    Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    112 Kcal / 100g

    72 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Uramaki - sushi inside-out (California Rolls)

    Uramaki - sushi inside-out (California Rolls)

    En uramaki är en ut-och-invänd futomaki, dvs riset är på utsidan och sjögräset ...

    Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    139 Kcal / 100g

    67 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Gunkan maki - sushibåt/cylindrar

    Gunkan maki - sushibåt/cylindrar

    Gunkan betyder båt och namnet pga utseendet. Det skall vara en ovalformad ris...

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    137 Kcal / 100g

    46 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Temaki - sushiwrap

    Temaki - sushiwrap

    Nori är havstång (sjögräs) som pressats till ark och sedan rostats över eldslåg...

    Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    154 Kcal / 100g

    151 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem